Uitvaart

Afscheid nemen is moeilijk, maar zo belangrijk in het rouwproces. Gun jezelf en de dierbare die je loslaat een warme, persoonlijke afscheidsceremonie. Een unieke uitvaart waarin ruimte is voor al jullie verhalen en herinneringen. Een begrafenis met waardering voor wat de overledene betekende in de levens die hij/ zij raakte. Vol verhalen over de hoogtes en laagtes die het leven vormen en die jullie je ook na de uitvaart altijd zullen herinneren.

Alsof het niet al moeilijk genoeg is, komt er bij een begrafenis heel veel geregel en administratie kijken. De viering zelf is het mooiste en warmste wat je nog kan doen in die eerste verwerkingsfase. De tijd om ze te maken meestal kort. Ik begeleid jullie stap voor stap naar een mooie afscheidsceremonie.

Ook de voorbereiding is helend. Mooie en ook moeilijke herinneringen ophalen met zij die het dichtst bij de overledene stonden, dat doet deugd. Het levert verhalen op die gebundeld worden tot een krachtig en betekenisvol geheel. Een viering die uniek is, net zoals ieder van ons. Een begrafenis vol aandacht voor het leven. Nog steeds een droevig, maar ook een mooi moment. Eentje dat je dierbare eer aan doet. Een uitvaart die jou de kracht geeft om je eigen leven verder te zetten met een hart vol oneindige verhalen.

Hoe verloopt een samenwerking?

Ik ben één van de pioniers achter het platform Adieu Chaleureux. Voor afscheidsvieringen werk ik exclusief met hen samen. Dankzij het sterke team sprekers uit alle Vlaamse provincies, kunnen we garanderen dat er altijd iemand beschikbaar is op het moment dat jij afscheid moet nemen.

Ik verwijs je graag door naar de website van Adieu Chaleureux voor alle praktische info en tarieven.